Ralph Lauren Italia ją naudojant giliai skonio paruduos
نوشته شده توسط : colazenobia

Receptų ruda sviestas pav thumbprint cupcakes

Asocijuotas su slapuku, mes sukūrėme du iš mūsų mėgstamų skanėstų barai ir uogiene užpildyti thumbprint slapukus pav hibridas.Mes vyksta su pagrindinio thumbprint slapukas tešla, bet praturtino Ralph Lauren Italia ją naudojant giliai skonio paruduos sviestu.Ir apie ją užpildyti su bet senas uogiene, mes sukūrėme storio, neeilinis pav uogiene.Šis klausimas yra skanus ir gražus atostogų gydyti.

Galutinis paliesti šių slapukus, yra vanilinio cukraus pabarstyti, kai kurios corner shop parduoti kepimo eilėje.Jei jūs ją rasti, galite imtis reguliariai granuliuotą cukrų vietą arba padaryti savo vanilinį cukrų.Gauti, išmaišyti 1 šaukštelį vanilės ghezzispa pupelių pasta su 1 puodelio smulkaus cukraus.Paruoškite maistą, maišant dažnai, kol lengvai paruduos ir nutty į kvapas.Nuimkite nuo ugnies ir leisti atvėsti ir sukietėti.

Scenarijus, susijusioms su įdaru.Be virš vidutinės ugnies puode, derliaus paprastai figų, apelsinų sultis ir vandenį.Sudėti miltų, maišant reguliariai, kol figos yra skirstomi ir labai minkšta, apie 15 nedaugelis sekundžių reikalas.Pervežimas į maišytuvą ir procesorius iki vientisos masės.Perkelti į dubenį ir taip pat, kad visiškai atvėsti.

Sviesto mišinyje yra pasirengusi, vidutinio dydžio dubenyje sujungti ją su cukrumi ir druska.Naudokite stiprų elektros maišytuvas įveikti iki kreminės ir gerai derinami.Sudėkite miltus, kol storas tešlos visus visus vietoje priepuoliai.

Įkaitinkite į 400 f.Line kepimo skardos su virtuvės erdvės pergamento krosnis.

Formuoti ir užpildyti sausainiai, atgnybti tešlos šaukštai.Iškočiokite tešlą geriausiai tinka kamuolį, tada paspauskite nykščiu į centrą padaryti bangelė.Užpildykite centrą su 2 šaukštelių figowym sintezės, tada organizuoti ant gerai pritaikyta iki kepimo skardos.Nuvalyti ir su vaniliniu cukrumi slapukus viršūnes.Kepkite 20-25 arba toks trumpas min arba kol vyresni rudos.

Perkelkite slapukus stovo ir leistų visiškai atvėsti.Laikykite hermetiškame inde kambario šaltumas.

Mityba svarbi informacija už slapukas:150 nesveika riebalų pakrauta aukštos riebalų perteklių vartojimas kilofats;70 nesveiko kalorijų(47% visų kalorijų);8 g papildoma(5 g mirkyti;0 g trans įstaiga);20 mg riebalų;19 g karbo;1 g dietinis maistas maisto daug reikia maisto daug;7 g gliukozės;2 g aminorūgščių;25 mg druskos.

Galerija:Nuostabiausia nenaudingas giftswhen kalbame apie dovanas, jūs rasite savo sąrašą, taip pat ten savo b sąraše.Antras.

Ralph Lauren Donne Gera idėja labiausiai galerija:Brangiau ghezzispa žaislai apaugę childrengallery:Guy tastic dovanų asmeniui cavegallery:Ziemsvētki kičas ir kitų švenčių monstrosities

Pristato:Aizraujošā, temperamentingas dovanos herromantic dovanos, kad surasti tinkamą akordas tikrai mėgautis abiejų partnerių.Likti.

Net daug papildomos galerija:Žavus kokteilis ringsgift idėjas:Saldūs gracijos už herhydrate suminkštinti:Dauguma drėkinantis dovanų

Galerija:Karštos žaislai už holidayswith visų žaislų, kurie yra prieinami, sunku žiūrėti vėliau turi daiktų.Apskritai.

Geriau galerija:Brangios žaislai apaugę childrengallery:Kanados žaislų atsijos tarybos geriausias betsgallery:Kanados žaislų testavimo tarybos top toysgallery:Retro kūdikių dovanos

Related Articles:

Linked Articles

http://alpacafiestaperu.com/en/?option=com_content&view=article&id=208

http://jbconsulting.co.za/index.php?option=com_content&view=article&id=207

http://mip.faperta.unri.ac.id/2015/10/cheap-ralph-lauren-polo-mary-his-conversation

http://athkem.com/index.php/en/services/141

http://solsitis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=158





:: بازدید از این مطلب : 61845
|
امتیاز مطلب : 374
|
تعداد امتیازدهندگان : 366
|
مجموع امتیاز : 366
تاریخ انتشار : جمعه 8 آبان 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: